Combat Rock Industry Blog

WASTED & MANIFESTO JUKEBOX 2016

mj2016_poster

 

Vuosituhannen taitteessa tuli istuttua autossa ympäri Eurooppaa tällä kombinaatiolla melkoisia määriä. Onhan sitä jo ikävä mutta onneksi kohta mennään taas! Eli tässä on kyse Wastedin 20vee-juhlista joiden kunniaksi myös Manifesto Jukebox kaivautuu haudasta, tervetuloa!

CRI116 JUICE NORMAALI: s/t 7″

juice

 

No niin Juice Normaali-seiska tuli nyt sitten painosta sopivasti juuri silloin kun oma kauppa on sulkeutunut eikä lafkan uusi nettikauppa ole vielä valmistunut. Mutta tosiaan mahtavaa että tämä prässäämön ikuisuusprojekti viimein valmistui ja kyllä tätä pian tulee saamaan kaupoista kautta maan!

COMBAT ROCK SHOP 2004-2016

teenwolfflyer

No niin, pitkän tauon jälkeen taas näiden sivujen kimppuun. Combat Rock Shop sulkee ovensa nyt, mutta levy-yhtiö jatkaa toimintaansa ja tarkoitus olisikin olla sillä saralla huomattavasti aktiivisempi kuin aikoihin. Nyt on hienoa kun aikuinen saa harrastaa! Lafkan oma nettikauppa tulossa syyskuun aikana ja tosiaan näissä samoissa tiloissa Vaasankadulla avataan syyskuun loppuun mennessä mm. Kuudes Silmä-bändistä ja Combat Rock Shopin tiskin takaa tutun Jeren oma kauppa TEEN WOLF RECORDS!

Kiitos siis vielä tätäkin kautta Combat Rock Shopin asiakkaille ja nähdään jossain tuolla ookoo! Tai kenties vaikka täällä, levy-yhtiön toimisto nimittäin pysyy samassa paikassa kuin tähänkin asti eli levykaupan takahuoneessa, vaikka kauppa onkin nyt eri!

FIRE INSIDE

The Endstand documentary is now available on Youtube.. if you like what you see here, Combat Rock Shop still also has copies left of the DVD+CD package for 5 euros!

CRI114 SÄRKYNEET: Salainen Ihailija 7″

Tällaista digitaalisesti nyt, rajoitettuna vinyylipainoksena myöhemmin!

CRI113 S&M: Varjo Eilisen 7″

Pitkästä aikaa uusi bändi lafkalla jes! Tässä tulevan seiskan nimibiisi.

Kuolemaa

Siinä olis musavideo tulevan Kuudes Silmä-seiskan nimibiisistä!!

Mitä on olla levoton?

Tällainen Särkyneet-video valmistui viimein.. biisihän on nauhoitettu 5 vuotta sitten, jo kauan ennen bändin ekaa keikkaa mutta hyvinhän tuo edelleen toimii!!

CRI110 KUUDES SILMÄ: Kuolemaa 7″

unnamed-1

Rajoitettu 500kpl painos, ulkona toukokuussa / Limited edition of 500 copies, out in May!

CRI111 REACH OUT – Photos From The Helsinki Punk/HC Underground 2008-2012

CRI111_web

Jees eli tuollainen kirja pihalla maaliskuun alussa, ei malta odottaa!!